LIITY JÄSENEKSI

Liity Ieman jäseneksi


Mukaan SM-sarjaan?

Kun olet ilmoittautunut tällä lomakkeella jäseneksi, saat tästä vahvistuksen s-postilla.

SM-sarjaan 2018 ilmoittautumisen avautuminen julkaistaan helmikuussa 2018.

 

Ilmoittautuminen tehdään sähköpostilla osoitteeseen info@iema.fi

Yhdistyksen säännöt

1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on International eMotorsports Association (IeMA) ja sen kotipaikka on Espoo.

2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on tukea ja valmentaa virtuaalisen moottoriurheilun harrastustoimintaa, hoitaa kilpailutoimintaa ja sääntökokoelman kehittämistä ja ylläpitoa, edistää lajin kehittymistä, kansainvälistymistä, uudistumista ja innovointia. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys ylläpitää virtuaalisen moottoriurheilun kilpailutoimintaa eri sarjoissa ja huolehtii harrastajien kilpailulisenssien edellyttämien vaatimusten valvonnasta. Yhdistys välittää AKK:n hyväksymiä ja myöntämiä kilpailulisenssejä, jotka oikeuttavat kilpailutoimintaan osallistumiseen, koulutuksiin ja lajin teknisten välineiden käyttöön sääntöjen mukaisesti.

3. Liittymis- ja jäsenmaksu Jäseniltä perittävän liittymismaksun ja vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta päättää vuosikokous.

4. Hallitus Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja ja 2-8 muuta varsinaista jäsentä sekä 0-8 varajäsentä. Hallituksen toimikausi on vuosikokousten välinen aika.

5. Yhdistyksen nimen kirjoittaminen. Yhdistyksen nimen kirjoittaa hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri tai rahastonhoitaja, kukin yksin.

6. Tilikausi Yhdistyksen tilikausi on kalenterivuosi.

7. Yhdistyksen kokoukset Yhdistyksen vuosikokous pidetään vuosittain hallituksen määräämänä päivänä tammi-toukokuussa. Vuosikokouksessa päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille, valitaan puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet sekä valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa.

8. Yhdistyksen kokousten koollekutsuminen Hallituksen on kutsuttava yhdistyksen kokoukset koolle vähintään seitsemän vuorokautta ennen kokousta jäsenille postitetuilla kirjeillä tai sähköpostitse.

9. Varojen käyttö yhdistyksen purkautuessa Yhdistyksen purkautuessa käytetään yhdistyksen varat yhdistyksen tarkoituksen edistämiseen purkamisesta päättävän kokouksen määräämällä tavalla. Yhdistyksen tullessa lakkautetuksi käytetään sen varat samaan tarkoitukseen.

Seuraa somessa

Aloita tästä

Liity postituslistalle

Tilaa IeMAn uutiskirje

Info

International eMotorsports Association (IeMA):

 

Valtteri Leitola +358 (0)40 0871 571

info@iema.fi

Rauli Kärki +358 (0)44 7090 300

rauli.karki@iema.fi

 

International eMotorsports Association

Puronvarsi 23, 02300 ESPOO