Etusivun pääkuva (frontpage_picture_jumbo.jpg)

 

YHDISTYS

International eMotorsports Association (IeMA)

IeMA on virtuaalisen autourheilun voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys jonka tavoitteena kehittää virtuaalisen autourheilun toimintaa ja toimia jäseniensä etujärjestönä.

Yhdistys vastaa yhdessä SM-sarjan promoottorin, Circuit eMotorsports:n kanssa kilpailutoiminnan järjestämisestä Suomessa ja NEZ-tasolla.

Seuran toiminnan kautta lajiin sisään pääseminen on helppoa ja apua laitteisiin, harjoitteluun ja kilpailemiseen löytyy varmasti. 

IeMA on AKK:n jäsenseura. Kilpaileminen sekä osallistuminen kilpailuiden järjestämiseen on mahdollista ilmoittautumalla tästä linkistä 11.4.2016 lähtien.

IeMA:n jäsenet sekä muut AKK:n  jäsenseurat saavat -20% alennusta Circuit eMotorsports Centerin -palveluista sekä ajoajasta. 

eMOTORSPORTS SPORTS

eMotorsports autourheilu ja SM-sarja 2017

eSports on peliteknologiaan perustuvan urheilun yleistermi. Eri tyyppiset eSports lajit ovat yksi maailman nopeammin kasvavista kilpaurheilun muodoista.

eMotorsports = virtuaalinen autourheilu, on yksi eSportsin lajeista ja tällä on myös SM-sarjan arvo.

Erittäin monipuolista ja edullista sekä yksi luontoystävällisimmistä moottoriurheilun muodoista. Muita lajille ominaisia termejä on esim. sim-racing ja simulaattorikilpaileminen.

eMotorsports on kaikkea harrastamisesta ammattitason kilpailemiseen sekä virkistävästä hauskanpidosta aina hyötyliikuntaan saakka. 

Seuraavasta linkistä löydät vauhdikkaat tapahtumapakettimme jotka palvelevat yritysten tapahtumatarpeita sekä kuljettajien harjoittelua ja kilpailuihin osallistumista.

eMotorsportsin harrastaminen ja kilpaileminen on mahdollista sekä verkossa järjestettävinä nettikisoina sekä erikseen järjestetyissä LIVE -kisatapahtumissa ja eMotorsports keskuksissa.

Laji on erittäin edullinen ja alkuun pääsee esim. ilmaisella LIVE FOR SPEED –pelillä jonka voi ladata tästä linkista. Tällä pelillä ajetaan myös kauden 2017 SM-sarja.

Ratti/poljin –peliohjain on myös tarpeen ja näitä löytyy marketeista sekä vaativampaan makuun nettikaupoista ja erikoisliikkeistä. Perusnettiliittymä tarvitaan myös.

PC-tietokoneen ei tarvitse olla supertehokas jotta alkuun pääsee, toki kokemus on miellyttävämpi jos koneessasi on kunnolla potkua.

SM-tasolla tarvitaan myös web-kamera tunnistautumista varten joten myös tähän on syytä varautua.

SM-SARJA

HALUATKO SUOMEN MESTARIKSI

Kausi 2017 ajetaan AKK- Motorsport ry:n alaisuudessa ja sarjalla on virallinen SM-arvo. International eMotorsports association (IeMA) on sarjan järjestäjä.

SM-sarja

  • Edellyttää LFS S3-peliversiota
  • 3 hyväksyttyä debytantti kilpailua
  • IeMA:n tai jonkun muun AKK:n jäsenseuran jäsenyys
  • Hyväksytty eMotorsports-tutkinto sekä kilpailulisenssiä tai voimassa olevaa AKK:n rata -tutkinto sekä lisenssi. (Iema jäsenyys 28€/vuosi)
  • eMotorsports lIsenssin lunastaminen (20€)

 

SM 2017 KAUSI ALKOI 10.4.2017

 

PALKINNOT

1. PALKINTO  10.000€

2. PALKINTO  6.000€

3. PALKINTO  4.000€

 

Lisäksi jokaisesta kilpailusta on mahdollista voittaa rahaa seuraavasti.

1.      voittaja                                       200€

2.      toinen                                         100€

3.      kolmas                                         50€

4.      paalupaikka                                50€

5.      tuplakilpailun voittaja            300€

6.      tuplakisan paalupaikka          100€

 

2017 SM-sarjan palkinnot ovat raha- ja tavarapalkintoja. Palkinnon saajat ovat velvoitettuja ilmoittamaan verottajalle omatoimisesti palkinnon vastaanottamisesta.

linkki H4 ilmoitus

 

 

Seuraa somessa

Aloita tästä

Klikkaa tästä ilmoittaumislomakkeeseen ja seuraa ohjeita.

Lataa LFS -pelin ilmainen versio tästä.

Kun tilaat LFS S3- version kauttamme saat 5€ alennusta pelin normaalihinnasta. Laita viestiä ja lähetämme maksutiedot sähköpostiisi jonka jälkeen saat tunnukset jolla voit avata S3:n

Liity postituslistalle

Tilaa IeMAn uutiskirje

Info

International eMotorsports Association (IeMA):

Valtteri Leitola +358 (0)40 0871 571

info@iema.fi

Rauli Kärki +358 (0)44 7090 300

rauli.karki@iema.fi

International eMotorsports Association (IeMA):

Puronvarsi 23, 02300 ESPOO